June 26 2017 03:47:09
Navigatie
· Home
· Downloads
· FAQ
· Forum
· Credits
· Nieuwsbrief
· Contact
· Zoeken
· PC hulp
· Weblinks
Forumonderwerpen
Nieuwste onderwerpen
· Trivia punten reset ...
· Triva !reset
· uurscores
· Eindscore's
· Meerdere kanalen ona...
Actiefste onderwerpen
· Ontwikkeling snIR... [20]
· online vragen dat... [19]
· De vragen [13]
· Kindervragen/Kind... [13]
· Barbot vraag [12]
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 187
· Nieuwste lid: Jeroen
Onderwerp bekijken
snIRC :: Bugs :: Vragen
 Onderwerp afdrukken
Barbot vraag
#1 Bericht afdrukken
Geplaatst op 18-05-2006 22:59


Berichten:
Datum van aanmelding: 01.01.70

kun je als iemand bijvoorbeeld als iemand zegt:

BOB: !hoi

Dat de bot dan zegt

Hoi BOB
 
snabbi
#2 Bericht afdrukken
Geplaatst op 19-05-2006 14:31
Superbeheerder

Berichten: 351
Datum van aanmelding: 31.03.05

dat kan ja. De naam van de persoon die iets zegt moet je invoegen als $nick

In dit geval zou je dus in de kamer moeten typen:
!add !hoi hoi $nick

als iemand nu !hoi typt zal de bot terug groeten.
Take it easy, het is maar gratis
 
http://www.snirc.nl
#3 Bericht afdrukken
Geplaatst op 20-05-2006 13:20


Berichten:
Datum van aanmelding: 01.01.70

zijn er nog meer dingen zoals $nick ?
hoelaat het is of de datum etc?
 
snabbi
#4 Bericht afdrukken
Geplaatst op 21-05-2006 12:37
Superbeheerder

Berichten: 351
Datum van aanmelding: 31.03.05

Ja eigenlijk werken alle commando's die je in een normale mirc ook hebt. Voor de veiligheid werken dan alleen commando's waarbij mirc niet iets kan uitvoeren.

datum = $date
tijd = $time

Let er alleen wel op dat het in de amerikaanse notatie staat.
Take it easy, het is maar gratis
 
http://www.snirc.nl
Boedie
#5 Bericht afdrukken
Geplaatst op 11-08-2006 18:03
Lid

Berichten: 4
Datum van aanmelding: 08.07.06

snabbi wrote:
Let er alleen wel op dat het in de amerikaanse notatie staat.


Bij mij anders niet...
groeten van Boedie Smile
 
snabbi
#6 Bericht afdrukken
Geplaatst op 14-08-2006 17:06
Superbeheerder

Berichten: 351
Datum van aanmelding: 31.03.05

confirmed, staat wel in de goede notatie ja.
Take it easy, het is maar gratis
 
http://www.snirc.nl
#7 Bericht afdrukken
Geplaatst op 05-09-2006 14:04


Berichten:
Datum van aanmelding: 01.01.70

hoe werk de bar en als me gam-bot weg valt zijn al me punten weg van de mensen die me doen doe kan dat mijn hot mail is ik dank je al vast er voor
 
snabbi
#8 Bericht afdrukken
Geplaatst op 05-09-2006 19:36
Superbeheerder

Berichten: 351
Datum van aanmelding: 31.03.05

de barbot werkt eenvoudig zoals het typen van !help en het toevoegen kan je bijvoorbeeld via !add !toveren Wist je dat ik kan toveren

Wat betreft je scores, daar kan ik zo niet zien wat er gebeurd. Ik kan je alleen vertellen dat na elke behaalde score wordt het aantal opgeslagen in een bestand dus zelfs al zal heel snIRC crashen dan nog zouden de scores niet verloren moeten gaan.
Take it easy, het is maar gratis
 
http://www.snirc.nl
#9 Bericht afdrukken
Geplaatst op 28-12-2006 23:09


Berichten:
Datum van aanmelding: 01.01.70

ok ff voorbeeldje dan he
ik wil met de barbot een steed wisselend iemand iets zeggen, hoe doe ik dat dan??
voorbeeld:
!test
hallo <naam> we zijn blij dat je er weer bent
 
snabbi
#10 Bericht afdrukken
Geplaatst op 28-12-2006 23:30
Superbeheerder

Berichten: 351
Datum van aanmelding: 31.03.05

Door hetzelfde commando nog eens toe te voegen met een andere tekst

Een voorbeeld:

!add !toveren Wist je dat ik kan toveren
!add !toveren Hocus Pocus

Door het toevoegen van deze 2 regels zal de bot bij elke aanroep van !toveren random tussen deze 2 kiezen.
Take it easy, het is maar gratis
 
http://www.snirc.nl
Lindsaytj
#11 Bericht afdrukken
Geplaatst op 14-12-2009 01:57
Lid

Berichten: 4
Datum van aanmelding: 13.12.09

Bij mij werkt dit niet als bv die hoi add...
 
Liveon
#12 Bericht afdrukken
Geplaatst op 12-06-2011 15:10
Lid

Berichten: 1
Datum van aanmelding: 12.06.11

is er ook een command mogelijk waarbij hij alle commands geeft die er zijn?
Dus dat ik niet handmatig alle commands bij !commands zet, maar dat ie automatisch update enzo?
 
snabbi
#13 Bericht afdrukken
Geplaatst op 13-06-2011 16:21
Superbeheerder

Berichten: 351
Datum van aanmelding: 31.03.05

Als het goed is moet dat kunnen via !commandos
Kan het even niet testen aangezien ik op vakantie ben
Take it easy, het is maar gratis
 
http://www.snirc.nl
Spring naar forum:
Hou snIRC in de lucht!

Inloggen
Gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?
Klik hier om u aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Verwerkingstijd: 0.03 seconden 1,224,572 unieke bezoeken